Conclusions del seminari “Ebooks i llibre de text”

Apple IBooks AuthorApple iBooks Author

El passat 6 de març el Centre d’Educació i Noves Tecnologies (CENT) de la Universitat Jaume I va organitzar un seminari titulat “Ebooks llibres de text” amb l’objectiu de analitzar l’actualitat “tecnològica” del llibre de text electrònic sense perdre de vista les implicaciones pedagògiques i els seus determinants socioeconòmics. ¿La raó? L’expectació creada per l’aparició d’un producte, iBooks Author, que, segons Apple, revolucionaria el mon del llibre de text.

A la web del CENT figuren les conclusions i les notes que vam fer servir Carles Bellver i jo mateix per a presentar els temes clau del seminari amb enllaços a documentació d’interés i un recull no exhaustiu d’eines útils per a crear, utilitzar i remesclar materials en format ebook. Totes són –o estan basades en– programari lliure.


Esta entrada fue publicada en libros, Materiales. Guardar el enlace permanente.

2 Responses to "Conclusions del seminari “Ebooks i llibre de text”"